Team

Arts Alive heeft een informele community van betrokken kunstenaars met dezelfde visie onder leiding van Carla Veldhuis. Vanuit hun vakgebied brengen zij hun ervaring en vakkennis over op creatieve mensen, die van invloed willen zijn met  kunstvorm. Ieder kan Zijn creativiteit weerspiegelen.

Birgit Juch. Aviv bestaat uit getalenteerde dansers die hun danstechniek verder ontwikkelen, nieuwe stukken maken en daarmee God eer geven. Ze hebben optredens en trainingen voor christen dansers o.l.v.  Birgit Juch, artistiek leider.  AVIV is een erkend leerbedrijf en heeft al vele HBO en MBO stagiaires begeleid. Het is een mooie inspirerende plek om jouw danstalent in combinatie met het geloof te ontwikkelen.

Sonja Smalheer komt uit Zuid Afrikais modeontwerpster en docente in de kunsten. Ze houd ervan om in haar fashion-werk Gods schoonheid over mensen te tonen. Ze heeft passie om haar skills en kennis over te dragen en is te volgen via podcasts. Artist resources online.

Jennifer Bakker is spreekster en kunstenares. Ze heeft een geweldig getuigenis en spreekt met autoriteit over wie je mag zijn in Christus. Jenn: ik ben volledig hersteld, genezen, bevrijd door God van de trauma’s die ik in mijn kinder- en tienerjaren heb meegemaakt. Nu mag ik anderen in de vrijheid zetten en mensen in hun herstel/ bestemming helpen. Dit doet God op allerlei creatieve manieren door bijvoorbeeld schilderen, dans, toneel/drama, profetieën, spreken in gemeentes.

Christina Klop is een veelzijdige kunstenares en schildert profetische schilderijen en maakt banieren. Ze gebruikt vlaggen en banieren in gebedsstrijd. Ze woonde als voorbidster 8 jaar lang op de Olijfberg onder de moslims.

Coriët Houtman is danseres en mime-speler en docente, Ze werkt mee binnen verschillende theater en dansproducties van Job van der Wal en Carla Veldhuis. Het is haar passie om met dans Gods verhalen te tonen en anderen erin te onderwijzen.