Team

Arts Alive heeft een informele community van betrokken kunstenaars met dezelfde visie en een grote spelersgroep, onder leiding van Carla Veldhuis. Vanuit hun vakgebied brengen zij hun ervaring, vakkennis en Bijbelkennis over op creatieve mensen, die van invloed willen zijn met  kunstvorm.

Jennifer Bakermans Henkel is creatief coach bij Atelier Agape. Samen verzorgen Carla en Jennifer trainingen voor kunstenaars.

Jennifer Bakker is spreekster en kunstenares. Ze heeft een geweldig getuigenis en spreekt met autoriteit over wie je mag zijn in Christus. Jennifer: ik ben volledig hersteld, genezen, bevrijd, door God van de trauma’s die ik in mijn kinder- en tienerjaren heb meegemaakt. Nu mag ik anderen in de vrijheid zetten en mensen in hun herstel/bestemming helpen.

Christina Klop is beeldend kunstenares, ze schilderes, maakt beelden en banieren. Ze gebruikt vlaggen en banieren in gebed. Ze woonde als voorbidster 8 jaar lang op de Olijfberg onder de moslims. Ze is mede voorganger van de gemeente “De Fontein” in ’t harde.

Giovanni Veldhuis is vaak betrokken bij Arts Alive projecten als spreker, licht technicus en is de bedenker van vele creatieve werkvormen. Hij spreekt vaak op middelbare scholen met behulp van creatieve projecten.

Pieter Klop is betrokken als projectleider van Wandeltheater Dolorosa. Hij is een bevlogen organisator en leidt samen met zijn vrouw Christian de gemeente “de Fontein” in het Harde.