Doneer

Als je mee wilt bouwen aan de missie van Arts Alive door ons te ondersteunen met een gift, dan kan dat hier. Onze stichting heeft een culturele ANBI status., waardoor je je gift voor 125% van de inkomstenbelasting kunt aftrekken. We vinden het heel bemoedigend wanneer je achter ons wilt staan! Dankjewel.

ValutaBedrag

Machtigingskaarten / automatische incasso’s

De machtigingskaarten die wij  als Stichting Arts Alive binnen krijgen worden doorgaans op de eerste dag van de maand geïncasseerd. Op die dag wordt dus het door u aangegeven bedrag van uw rekening geschreven. Mochten er vragen zijn of mocht u uw machtiging / incasso willen veranderen of annuleren mail dan naar:  malte.westheide@gmail.com zodat wij het zo goed mogelijk voor u kunnen regelen. Ook met vragen hierover kunt u bij ons terecht via het vermelde e-mailadres of telefoonnummer.

Giften aan Stichting Arts Alive zijn belasting aftrekbaar vanwege onze culturele anbi-status. Daardoor is de gift voor 125% aftrekbaar (150% voor bedrijven). Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie.