Bestuur

Voorzitter: Giovanni Veldhuis 

Giovanni is bouwer in hart en nieren. Hij houdt ervan om jongeren en gemeente teams steun te bieden in het vinden van hun bestemming. Als docent en spreker op middelbare scholen en in gemeentes probeert Giovanni mensen te helpen om persoonlijk Gods relatie aan te gaan.  Giovanni is getrouwd met Carla en samen hebben zij twee zoons. Giovanni is tweedelijns groeispecialist. Dit doet hij 3 dagen per week in myrtletree.nl Daarnaast spreekt, traint en coacht hij in (en soms buiten) het land . Giovanni gaf 11 jaar lang leiding aan het jongerenprogramma tijdens de Opwekkingsconferentie. Arts Alive maakt dan ook dankbaar gebruik van de deskundigheid en ervaring van Giovanni op het gebied van events en jongerenwerk.

Penningmeester: Malte Westheide

Malte is de penningmeester van het bestuur van Arts Alive. Deze hartelijke, integere man heeft een passie in het volgen van Jezus. Malte is samen met zijn vrouw Yvonne actief als voorbidder op het gebied van genezing en bevrijding. Hij werkt inmiddels al 20 jaar in de financiële wereld en is momenteel als penningmeester bij de Navigators actief. Enthousiast over de doelen en visie van Arts Alive zet hij zich in. Malte geniet ervan om te zien hoe mensen door middel van kunst anderen iets van Gods aanwezigheid kunnen tonen/ervaren. En via zijn rol binnen de stichting kan Malte daar nu nog meer in betekenen.

Algemeen bestuurslid: Christina Klop

Christina is getrouwd met Pieter en samen zijn zij voorgangers in de gemeente de Fontein in ’t Harde. Samen hebben zij twee zoons, een dochter, schoondochter en twee kleinkinderen. Christina’s passie is God zichtbaar maken: wie Hij is en wat Hij doet. Ze doet dit voornamelijk door het maken van prachtige schilderijen en het maken van vlaggen en banieren. De ontwerpen daarvoor ontvangt zij in gebed. Christina gelooft dat we via kunst een stukje God kunnen laten zien aan anderen. Plaatjes raken namelijk meer dan woorden. Met die overtuiging is Christina een ware aanwinst voor het bestuur van Arts Alive. Christina wil – mede via haar rol binnen de stichting – anderen ervan bewust maken dat iedereen kan creëren omdat de grootste ‘creator’ in ons woont