Bouw mee…

Een kerkmuur overstijgende beweging van christelijke kunstenaars bouw je samen. Met elkaar willen wij dit gaan vormgeven en jij kan ook meebouwen. Je kan dit doen op 4 manieren:

  • Door voor ons te bidden. Wij geloven dat gebed hard nodig is om succesvol vrucht te dragen met alle activiteiten van Arts Alive.
  • Door ons als vrijwilliger te helpen. We kunnen op diverse terreinen hulp gebruiken: o.a. als steward bij Wandeltheater Dolorosa (rond Pasen), praktische ondersteuning bij events, door posts te delen op social media.
  • Door het uitnodigen van ons team voor Danstheater Home Run. En door het kosteloos uitnodigen van ons team voor een kunstenaarsmeeting in jouw stad/kerk/achtertuin
  • Door ons te ondersteunen met een gift. Onze projecten kosten geld, ondanks dat we geen salarissen uitkeren. Om de visie van Arts Alive te realiseren zijn financiën hard nodig.

Een donatie aan Arts Alive kan financiële voordelen opleveren. De stichting beschikt namelijk over een culturele ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling (goed doel). Dit kan betekenen dat u de donatie voor 125% (150% voor bedrijven) van de belasting kunt aftrekken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Bouw mee aan deze kunstbeweging.  Wil je je daarnaast inzetten voor Arts Alive als kunstenaar of vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar info@artsalive.nl zodat we snel kennis kunnen maken om de krachten te bundelen.

Om een donatie te doen kunt u op de button hieronder klikken.