Bouw mee…

Een kerkmuur overstijgende beweging van christelijke kunstenaars bouw je samen. Met elkaar willen wij dit gaan vormgeven en jij kan ook meebouwen. Je kan dit doen op 4 manieren:

  • Door voor ons te bidden. Wij geloven dat gebed hard nodig is om succesvol vrucht te dragen met alle activiteiten van Arts Alive.
  • Door ons als vrijwilliger te helpen. We kunnen op diverse terreinen hulp gebruiken: o.a. als steward bij Wandeltheater Dolorosa (rond Pasen), praktische ondersteuning bij events, en door posts te delen op social media.
  • Door het uitnodigen van de theater voorstelling van theater Home Run(www.danstheaterhomerun.nl.), of door Giovanni of Carla uit te nodigen om te komen spreken in je school, kerk of jeugdgroep.
  • Door ons te ondersteunen met een gift. Onze projecten kosten geld, ondanks dat we geen salarissen uitkeren. Wist je dat je een gift voor 125% kan aftrekken van de inkomsten belasting?

Een donatie aan Arts Alive kan financiële voordelen opleveren. De stichting beschikt namelijk over een culturele ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling (goed doel). Dit kan betekenen dat u de donatie voor 125% (150% voor bedrijven) van de belasting kunt aftrekken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Bouw mee aan deze kunstbeweging.  Wil je je daarnaast inzetten voor Arts Alive als kunstenaar of vrijwilliger? Stuur dan een mailtje zodat we snel kennis kunnen maken om de krachten te bundelen.

Om een donatie te doen kunt u op de button hieronder klikken.

Contactgegevens:
Arts Alive
Versteegstraat 9
7425 CH Deventer
www.artsalive.nl
carla@veldhuis.eu
RISN: 856718713
KVK: 66837979.
Bankrekening: NL43INGB0007551181.