AVG

De privacyverklaring kan soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Arts Alive verzamelt geen persoonlijke informatie via de website met uitzondering van de “doneer”-pagina en de “contact”-pagina. De informatie die op deze manier verkregen wordt is noodzakelijk om de donatie te kunnen uitvoeren of contact op te nemen. Arts Alive zal deze informatie nooit verkopen of ter beschikking stellen voor commerciële doeleinden. Arts Alive kan ervoor kiezen om incidenteel de e-mailadressen te gebruiken voor een informatieve mailing. Verzamelde telefoonnummers worden alleen gebruikt wanneer er problemen met de donatie zijn of wanneer er door de eigenaar van het telefoonnummer het verzoek is gedaan contact op te nemen.

Bij de gegevens die verkregen worden via de contactformulieren zullen deze alleen gebruikt worden om contact op te nemen.

Bij donaties wordt deze informatie door Mollie B.V. opgeslagen. Arts Alive gebruikt daarvan alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de financiële administratie. Lees hier de Privacyverklaring van Mollie. Verder slaat Arts Alive geen informatie op in een lokale of cloud database.

Statistieken
De gegevens die de webhoster op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard door Vimexx webhosting.

Arts Alive zal zich inspannen voldoende technische en organisatorische maatregelen te nemen met betrekking tot de verwerkingen van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde kennisname, aantasting, wijziging of verstrekking van de persoonsgegevens).

Termen

Arts Alive – Stichting Arts Alive