Over de visie, missie en doelstellingen wordt gewaakt door het bestuur bestaande uit Giovanni Veldhuis, Malte Westheide en Christina Klop. Zij stimuleren het werken aan de hand van deze visie, missie en doelstellingen binnen de gehele organisatie.

 

  • Voorzitter: M.A.G. Veldhuis 

Giovanni is jongerenwerker in hart en nieren. Hij houdt ervan om jongeren een steun te bieden in het vinden van hun bestemming in God. Hij is getrouwd met Carla en samen hebben zij 2 zoons. Giovanni staat 3 dagen voor de klas op een middelbare school in het vak Natuurkunde en de overige 2 dagen zijn zij zendelingen. Door hem is Carla gesteund en vrij gezet als theatermaker. Arts Alive maakt dankbaar gebruik van zijn deskundige ervaring op het gebied van hun events.

 

  • Algemeen bestuurslid: Christina Klop 

Ik ben Christina Klop, getrouwd met Pieter, samen hebben we 2 zonen, een dochter, een schoondochter en 2 kleinkids. Mijn passie is God zichtbaar maken, wie is Hij en in wat Hij doet.
Dit doe ik dmv schilderen en het maken van vlaggen en banieren. Veelal zijn de plaatjes hiervan in gebed ontvangen.
Er is mijns inzien nog een wereld te winnen in Christelijk Nederland door mensen bewust te maken dat ze kunnen creëren omdat de Creator in hen woont! Dit gebied van kunst mogen we in gaan zetten om mensen een stukje van God te laten zien. Plaatjes blijven mensen langer bij en komen op een andere plek bij iemand binnen dan woorden. Daarom wil ik me inzetten voor ArtsAlive!

  • Penningmeester: Malte Westheide  

We zijn ontzettend blij met Malte als onze penningmeester. Deze hartelijke, integere man heeft een passie voor Jezus navolgen en is samen met zijn vrouw Yvonne actief als voorbidder, om voor genezing en bevrijding van mensen te bidden. Hij werkte 20 jaar in de financiele wereld en nu als penningmeester bij de navigators en hij is enthousiast over de doelen en visie van arts Alive. Hij geniet ervan om te zien hoe je door middel van uitbeelden Gods aanwezigheid kan tonen/ervaren.