Over de visie, missie en doelstellingen wordt gewaakt door het bestuur bestaande uit Giovanni Veldhuis, Malte Westheide en Christina Klop. Zij stimuleren het werken aan de hand van deze visie, missie en doelstellingen binnen de gehele organisatie.

 

  • Voorzitter: M.A.G. Veldhuis 

Giovanni is jongerenwerker in hart en nieren. Hij houdt ervan om jongeren een steun te bieden in het vinden van hun bestemming in God. Hij is getrouwd met Carla en samen hebben zij 2 zoons. Giovanni staat 3 dagen voor de klas op een middelbare school in het vak Natuurkunde en de overige 2 dagen zijn zij zendelingen. Door hem is Carla gesteund en vrij gezet als theatermaker. Arts Alive maakt dankbaar gebruik van zijn deskundige ervaring op het gebied van hun events.

 

  • Algemeen bestuurslid: Christina Klop 

Christina is getrouwd met Pieter en samen hebben zij 3 kinderen en 2 klein kinderen. Deze warme, wijze dame is eigenlijk in een heleboel zaken in Gods koninkrijk thuis. Zij werkte 8 jaar op de olijfberg onder moslims, en heeft een hart voor mensen helpen om God te vinden. Als voorbidder en mede-creatieveling weet zij wat voor een instrument creativiteit kan zijn in Gods handen. Zelf is zij actief als schilderes en dient ons als voorbidder op de Arts Alive projecten.

  • Penningmeester: Malte Westheide  

We zijn ontzettend blij met Malte als onze penningmeester. Deze hartelijke, integere man heeft een passie voor Jezus navolgen en is samen met zijn vrouw Yvonne actief als voorbidder, om voor genezing en bevrijding van mensen te bidden. Hij werkte 20 jaar in de financiele wereld en nu als penningmeester bij de navigators en hij is enthousiast over de doelen en visie van arts Alive. Hij geniet ervan om te zien hoe je door middel van uitbeelden Gods aanwezigheid kan tonen/ervaren.