Welkom op onze website!

 

Onze missie:
Onze missie is om ons netwerk van creatievelingen uit te laten groeien tot een kerkmuur overstijgende beweging van christelijk kunstenaars, die God en hun medemens willen dienen met tal van unieke en kunstzinnige vaardigheden.

 

 img_7844  Visie:
Arts Alive is opgericht vanuit het verlangen om anderen te inspireren en op te leiden. Vanuit onze relatie met God doen we veel ervaringen en indrukken op die we graag overbrengen door middel van kunst. Wij geloven dat wij door kunst God als schepper kunnen eren en Zijn creativiteit mogen weerspiegelen. Kunst is voor ons een taal die harten raakt, een middel waarmee we Gods liefde beter kunnen begrijpen en krachtig verstaanbaar kunnen maken.
 lamme  Om die reden vinden wij het belangrijk om een cultuur te creëren waarin mensen vanuit veiligheid en geborgenheid hun artistieke kant kunnen ontdekken en ontwikkelen.
Arts Alive heeft als visie om gaven en talenten op het gebied van kunst tot bloei te laten komen en ter ere van God in te zetten. Hierbij bouwen wij aan karakter, een positieve houding en een levensstijl die gekenmerkt wordt door werkelijke vrijheid. Een creatieve en kunstzinnige levensstijl ter ere van God, dát is waar wij voor gaan. Voor onszelf en voor alle mensen die wij ontmoeten.