Welkom op de website van stichting Arts Alive. Deze stichting is opgezet om projecten rond kunst en creativiteit vanuit een christelijke visie te ontwikkelen. Er zijn trainingsprojecten waar deelnemers les krijgen in allerlei vormen van bewegingskunst, zoals het theaterweekend (200 personen) en d Arts Summit (250-300 prsonen). De stichting beheert ook theaterprojecten van Carla Veldhuis zoals  www.wandeltheaterdolorosa.nl. Arts Alive heeft geen winstoogmerk en is het creatieve zusje van Youth Alive: www.youthalive.nl. Ons doel s om creatievelingen en kunstenaars verder te helpen om hun gaven te ontwikkelen en om van invloed te zijn door hun werk.

Elk project wordt uitgevoerd onder leiding van een kern-team en heeft als bedoeling om door middel van kunst en creativiteit over God te vertellen.  Bij elk project werken grote groepen kunstenaars samen als een geheel.

We willen mensen door middel van bewegings- kunst, 3 D en 2 D kunst iets van Gods ‘liefde vertellen. Creativiteit is een belangrijk communicatiemiddel voor God. Mensen hebben beeldtaal nodig. We trainen mensen in hun kunstvorm en hebben optredens voor mensen die God niet kennen.

img_7844  lamme