Visie

Arts Alive is opgericht door Carla Veldhuis vanuit het verlangen om anderen te bemoedigen en op te leiden. Vanuit onze ervaring en relatie met God inspireren we door middel van kunst. Wij geloven dat wij door kunst God kunnen eren en Zijn creativiteit mogen weerspiegelen. Kunst is voor ons een taal die harten raakt, een middel waarmee we Gods liefde beter kunnen begrijpen en krachtig verstaanbaar kunnen maken.

We werken vanuit een cultuur waarin deelnemers vanuit geborgenheid hun unieke artistieke kant kunnen ontdekken en ontwikkelen. Arts Alive heeft als visie om gaven en talenten op het gebied van kunst tot bloei te laten komen en ter ere van God in te zetten. Zo bouwen wij ook aan karakter, en een levensstijl die gekenmerkt wordt door werkelijke vrijheid. Met een team van professionals zijn we beschikbaar om mensen hierin mee te nemen door middel van onze projecten.

Missie

Onze missie is om ons netwerk van creatievelingen uit te laten groeien tot een kerkmuur overstijgende beweging van christelijk kunstenaars, die God en hun medemens willen dienen met tal van unieke en kunstzinnige vaardigheden.

Een aantal sponsoren...

Ook meehelpen?

Jij kunt ook meehelpen, bijvoorbeeld door bijvoorbeeld je talent in te zetten of door voor ons te bidden. Natuurlijk kan je ons ook helpen door een gift te geven. Binnen Arts Alive maken we professionele producties waarbij we professionals koppelen aan amateurs. Gezamenlijk zetten we onze talenten in, leren we van elkaar en dienen we elkaar. Door de kwaliteit die wij beogen zijn onze producties niet goedkoop en worden ze veelal niet volledig gedekt door de bijdragen van deelnemers en bezoekers. Om toch door te kunnen blijven gaan met dit prachtige werk zijn er giften nodig. Gelukkig zijn er elk jaar weer mensen bereid om te geven aan Arts Alive. Op deze manier kunnen we blijven investeren in mensen en onze visie en missie verwezenlijken. Ben jij die persoon die het belangrijk vindt dat mensen geraakt worden door kunst? Help ons dan met een gift.